BC Nokia hankki nuoren lupauksen – ”Hänellä on janoa päästä näyttämään kykynsä”

Porvoon Tarmossa hurjia lukemia Divari A:ssa kaudella 2017/18 takonut 198-senttinen Michael Besselink, 20, liittyy BC Nokian Korisliiga-joukkueeseen.

Besselink on jo pitkään kuulunut ’99-ikäluokkansa kirkkaimpiin suomalaislupauksiin, josta osviittaa antoi hänen 18-vuotiaana pelaamansa mieletön 16,3 pisteen, 5,2 levypallon ja 2,7 syötön kausi.

Besselink lähti lukiovuosien jälkeen Atlantin taakse yliopistoon. Hän vaihtoi yliopistonsa Maristista Binghamptoniin, mutta vietti redshirt-vuoden loukkaantumisen vuoksi. Kuluvan NCAA-kauden kynnyksellä Besselink päätti keskittyä kokonaan koripalloon ja palasi Suomeen etsimään ammattilaisjoukkuetta Euroopasta.

Besselink harjoitteli Näätien kanssa jo viime viikolla ja liittyy nyt lopullisesti nokialaisten vahvuuteen.

– Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy tekemään monta asiaa hyvin ja hänellä on korkea koripalloälykkyys, päävalmentaja Greg Gibson kehuu.

Besselink jatkaa samaa Gibsonin teemaa, jossa Näätien joukkueeseen kerätään nälkäisiä nuoria suomalaispelaajia, jotka hakevat läpimurtoaan pääsarjatasolla.

– Besselink ei ole pelannut viimeiseen 15-16 kuukauteen, joten hänellä on janoa päästä näyttämään kykynsä. Ennen kaikkea hän on joukkuepelaaja, mitä etsimme ensisijaisesti, Gibson luonnehtii.

Wartti Basket -kasvatti valittiin vuonna 2016 Basketball Without Borders -leirille, jonne kutsuttiin Euroopan parhaat koripallolupaukset.

Näädät pelaa seuraavan kerran tiistaina 19.11. Nokian palloiluhallissa, kun vieraaksi saapuu Korisliigan sarjanousija Lahti Basketball.

Lähde: BC Nokian kotisivut


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004