Suomalaispelaajalle uusi piste-ennätys USA:n yliopistossa

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltojen yliopistosarjassa Remu Raitanen säkitti viisi kolmosta ja heitti uudeksi piste-ennätyksekseen 19 pistettä. Olivier Nkamhoua pelasi hyvät minuutit, kun Tennessee venytti kotivoittoputkensa 29 pelin mittaiseksi.

Raitanen oli liekeissä, kun San Francisco jatkaa viiden pelin voittoputkessa ilman tappiota. San Francisco pieksi CSU Bakersfieldin 70-100 (28-47), kun Dons heitti uudeksi yliopistoennätyksekseen 19 onnistunutta kolmen pisteen heittoa, joista viisi oli Raitasen käsialaa.

Senior-kauttaan pelaava Raitanen heitti uudeksi piste-ennätyksekseen 19 pistettä osuen pelitilanneheittonsa 5/7, joista kolmoset upposivat puhtaasti pussin pohjalle 5/5. Raitanen keräsi tilastosarakkeeseensa myös kolme levypalloa, torjunnan ja riiston pelaamassaan 19 minuutissa.

Myös Olivier Nkamhoua ja Tennessee jatkavat myös voittamattomina, kun Volsin käsittelyssä kaatui Alabama State numeroin 41-76 (23-34). Tennessee venytti voiton myötä kotivoittoputkensa jo 29 pelin mittaiseksi, mikä on pisin aktiivinen kotivoittoputki NCAA:n ykkösdivisioonassa.

Tulokaskauttaan pelaava Nkamhoua täytti jälleen paikkansa kuudentena miehenä tehtaillen kahdeksan pistettä, viisi levypalloa, yhden syötön ja kaksi torjuntaa pelaamassaan 19 minuutissa.

Mikael Jantunen ja kehnosti heittänyt Utah kärsivät kauden ensimmäisen tappionsa, kun Coastal Carolina oli parempi loppulukemin 57-79 (30-36) Myrtle Beach Invitational -kutsuturnauksen avausottelussa. Jantunen pelasi 14 minuuttia, joiden aikana hän heitti kolme pistettä ja rohmusi kahdeksan levypalloa.

Ville Tahvanaisen edustama Bradley voitti kolmannen ottelunsa putkeen, kun Braves voitti Norfolk Staten 57-69 (30-34) Rocket Mortgage Fort Myers Tip-Off -turnauksen ensimmäisessä ottelussa. Tahvanainen haki yhden levypallon yhdeksässä peliminuutissa, mutta jäi pisteittä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!