NBA:ssa Chicago Bulls päästi vastustajansa tekemään 67 pistettä ensimmäiseen puoliaikaan, kun Miami Heat kävi hakemassa sarjapisteet Chicagosta loppunumeroin 116-108. Lauri Markkanen heitti ottelussa yhdeksän pistettä.

Ottelun voittaja ratkaistiin jo käytännössä ensimmäisellä puoliajalla, kun Heat karkasi yli kahdenkymmenen pisteen päähän entisen chicagolaispelaaja Jimmy Butlerin johdolla. Vaikka Bulls petrasi toisella puoliajalla, tehden päätösneljänneksellä peräti 41 pistettä, niin voitosta kotijoukkue ei taistellut.

Markkanen pelasi kokonaisuudessaan vajaat 24 minuuttia tilastoiden yhdeksän pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön. Pelitilanneheittonsa suomalainen heitti 3/12, joista kolmoset 0/4.

Bullsin parhaat pistemiehet olivat Zach LaVine (15/3), Thaddeus Young (12/8) ja Coby White (12/2). Heatin voiton pääarkkitehdit olivat Butlerin (27/5/7 syöttöä) lisäksi Goran Dragic (16/2/7 syöttöä) ja Bam Adebayo (16/14/6 syöttöä).

Bulls pelaa välittömästi jo seuraavana yönä Charlotessa Hornetsia vastaan.

Muissa otteluissa Kawhi Leonard (24/6) ratkaisi voiton Clippersille James Hardenin (37) johdattamaa Houstonia vastaan. Luka Doncicin (30/7/14) upea alkukausi sai jatkoa Dallasin murskatessa Clevelandin. Anthony Davis (33/11/7) ja LeBron James (23/6/14) siivittivät Lakersin voittoon Oklahoma Citystä ja San Antonion vaikeudet saivat jatkoa Philadelphian vieraana. Bradley Beal (30/5/12) oli jälleen Washingtonin ykköshahmo sen voittaessa Charlotten.

Detroit nappasi voiton Atlantasta ja Brooklyn murjoi Sacramenton. Denver kukisti huippuottelussa Bostonin ja Utah kampesi Golden Staten.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Atlanta 128-103
Washington-Charlotte 125-118
Brooklyn-Sacramento 116-97
Philadelphia-San Antonio 115-104
Chicago-Miami 108-116
Oklahoma City-Lakers 127-130
Dallas-Cleveland 143-101