Lahti Basketballin Jerry Evans Jr:n sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Evans Jr jätti Suomen jo maanantaina.

Kalifornian kasvatti ennätti pelata 16 ottelua, joissa syntyi keskimäärin 19,7 pistettä ja 7,5 levypalloa. Viimeisessä ottelussa lauantaina Uudessakaupungissa Evans Jr nakutti 33 pistettä.

Evans Jr:n korvaajaksi Lahti Basketball hankki Logan McLanen, 24, joka siirtyy Lahteen Liettuan pääsarjassa pelaavasta Dzukijasta. 2018-2019 oli McLanen ensimmäinen kausi ammattilaisena ja se vei hänet Unkariin. Unkarissa syntyi kelpo tehot 13,5 pistettä ja 7,4 levypalloa. McLane on 206-senttinen laituri, joka kykenee ratkaisemaan niin läheltä kuin kaukaa. McLane saapui Lahteen jo maanantaina.

– Jerryn ilmoitus halustaan jättää joukkue tuli täysin yllättäen. Ketään emme väkisin halua pitää täällä ja siinä vaiheessa on parempi päästää pelaaja pois. Korvaaja löytyi onneksi nopeasti ja läheltä. Logan tuo meille fyysisyyttä lisää. Hyvänä heittäjänä hän levittää kenttää ja hän on hyvä liikkumaan pallottomana pelaajana, kommentoi päävalmentaja Petri Velling yllättäviä muutoksia seuran sivuilla.