NBA-konkari ylitti harvinaisen rajapyykin

© Kuva: Getty Images

Atlanta Hawksin Vince Carterista tuli viime yönä vasta viides pelaaja, joka on ylittänyt 1500 pelatun NBA-ottelun rajan.

Carter ei saanut toivomiaan juhlia, kun Miamin hurja loppukiri siivitti sen kotivoittoon jatkoajalla. Miamilta Kendrick Nunn (36), Duncan Robinson (34) ja Bam Adebayo (30) rikkoivat 30 pisteen rajan. Miami on voittanut kaikki tämän kauden kotiottelunsa. Samanlainen saldo on myös Philadelphialla, joka kukisti kotonaan Denverin. Charlotte nappasi kotonaan voiton Washingtonin Davis Bertansin (32) tehoillasta huolimatta. Damian Lillard (31) oli Portlandin ykköstykki New York -voitossa.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Washington 114-107
Philadelphia-Denver 97-92
Miami-Atlanta 135-121
Portland-New York 115-87