Susijengin pelaajille tappiota Mestarien liigassa

© Kuva: fiba.com

Sasu Salin ja Alexander Madsen pääsivät kaksinumeroisille pistelukemille Mestarien liigassa, mutta molempien joukkueilta voitot jäivät saavuttamatta. Lassi Tuovi sen sijaan pääsi voiton makuun Strasbourgin kanssa.

Salinin 10 pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto eivät riittäneet jatkamaan Teneriffan voittoputkea Mestarien liigassa, kun espanjalaisjoukkue hävisi Nizhni Novgorodille 72-75 (40-44). Tappio oli Teneriffalle ensimmäinen tämän kauden Mestarien liigassa.
Ottelutilastot

Madsenin VEF Riika hävisi Mornar Barin vieraana jatkoajan jälkeen 99-106, 88-88 (45-54). Madsen oli jälleen omiensa parhaimmistoa 12 pisteen, kolmen levypallon, kolmen syötön, kahden riiston ja kolmen torjunnan tilastoilla. Riialla on kahdeksasta ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

Tuovin apuvalmentama Strasbourg otti tärkeän 71-64 (35-26)-voiton Filou Oostenden vieraana. Strasbourgin saldo on neljä voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

EuroCupissa Daniel Janssonin apuvalmentaja Ulm hävisi AS Monacolle kotonaan 63-78 (26-43). Ulm on lohkossaan viimeisenä yhdellä voitolla yhdeksästä pelistä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.