Yhdysvaltojen miesten yliopistosarjassa NCAA:ssa suomalaiset ovat pelanneet arkiviikon aikana vain kaksi ottelua. Elias Valtonen ja Arizona State porskuttavat voittoputkessa, kun taas Ville Tahvanainen ja Bradley voittivat selkeästi.

Elias Valtonen nähtiin jo kuudetta kertaa putkeen aloitusviisikossa, kun Arizona State voitti neljännen peräkkäisen ottelunsa. Sun Devils venytti johtonsa toisen puoliajan puolessa välissä 15 pisteeseen ja voitti Prairie Viewin lopulta 79-88 (36-43).

Valtonen sai peliaikaa 18 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa viisi pistettä ja kolme levypalloa. Pelitilanneheittonsa suomalainen upotti 2/5, joista kolmoset 1/3.

Ville Tahvanaisen edustama Bradley taas jyräsi Maryvillen maanrakoon loppunumeroin 58-91 (19-46). Tahvanainen sai peliaikaa 16 minuuttia, joiden aikana syntyi 3/4 pelitilanneheitoin seitsemän pistettä ja kaksi levypalloa.