Ura Basketin joukkueeseen tuli lisää muutoksia, kun alkukaudesta joukkueen pistekärkenä toiminut Stephaun Branch vapautettiin tehtävistä.

Belgiaan siirtyvä Branch jättää ison aukon pistetehtailuun, mutta toisaalta vapauttaa palloa myös muiden käyttöön huomattavasti aiempaa enemmän. Nyt on uusien miehien paikka astua isompaan rooliin.

– Harmittaa menettää niin lahjakas pelaaja, mutta tämä muutos oli yksinkertaisesti pakko tehdä. Persoonat eivät kohdanneet. Toivomme jatkoon pelkkää hyvää, koska Stephin potentiaali on valtava, Uran päävalmentaja Kristian Palotie toteaa joukkueen Twitter-tilillä.

Branch pelasi Korisliigassa 16 ottelua 21,1 pisteen, 9,6 levypallon, 5,3 syötön, 2,6 riiston sekä 1,6 torjunnan keskiarvoilla.

Ura Basket

@UraBasket
”Harmittaa menettää niin lahjakas pelaaja, mutta tämä muutos oli yksinkertaisesti pakko tehdä. Persoonat eivät kohdanneet. Toivomme jatkoon pelkkää hyvää, koska Stephin potentiaali on valtava.” - @CoachPalotie

TELENET GIANTS 🅰️

@antwerpgiants
Early Christmas present for our fans: American combo guard Stephaun Branch will be joining us for the rest of the season! He’s coming over from @UraBasket (Finland), averaging 21.2 pts, 9.6 reb & 5.3 ast this season. Excited to have you, Stephaun!

📷: Getty Images