Pienten loukkaantumisten nakertama Uudenkaupungin Korihait vahvistuu 27-vuotiaalla Richaud Packilla. 191-senttinen takamiehen ja laitahyökkääjän paikkaa pelaava Pack on päässyt jo ottamaan tuntumaa Pohitullin parkettiin joukkueen mukana muutamissa harjoituksissa.

Viime kaudella Pack ahkeroi Espanjan LEB Oro -liigaa pelaavassa Menorcan joukkueessa keskiarvoikseen 13,5 pistettä, 3,2 levypalloa ja 1,6 syöttöä ottelua kohti keskimäärin reilussa 26 peliminuutissa.

Korihaiden henkilöstö- ja talousjohtaja Jouni Grönroosin mukaan Pack saapui täydentämään siipirikkoista joukkuetta juuri oikeaan aikaan.

Anton Cookin sairausloma jatkuu ja joukkueessa on muitakin pieniä loukkaantumisia, joten halusimme käyttää tämän mahdollisuuden taataksemme sen, että harjoitukset ja pelit jatkuvat mahdollisimman täysipainoisesti, hän selvittää Korihaiden sivuilla.

Joukkueen kokonaistilannetta arvioidaan tarkemmin tulevien viikkojen aikana.