Susijengin takamies hyvässä vireessä eurokentillä

© Kuva: fiba.com

Sasu Salin oli alkuviikon Susijengi-onnistuja eurokentillä, kun hän pelasi jälleen vahvasti Teneriffan palatessa voittojen tielle Mestarien liigassa. Petteri Koponen pääsi Euroliigassa juhlimaan maukasta voittoa.

Salin oli taas hyvällä ilmeellä pelissä heittäen 12 pistettä Teneriffan voittaessa Mihailo Pavicevicin valmentaman Mornar Barin kotikentällään selvästi 91-61 (54-30). Salinin tilastoihin kirjattiin myös yksi levypallo, yksi syöttö ja yksi riisto. Teneriffa johtaa C-lohkoa yhdeksän ottelun jälkeen, kun sillä on tilillä kahdeksan voittoa.
Ottelutilastot

Samassa lohkossa Alexander Madsenin VEF Riika koki kahdeksannen peräkkäisen tappionsa hävittyään Peristerille 64-71 (30-44). Madsen jäi pisteittä reilussa kahdeksassa minuutissa, mutta nappasi kolme levypalloa, antoi syötön ja torjui vastustajan heiton kertaalleen. Riika on lohkossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg hävisi selvin numeroin kotikentällään puolalaiselle Torunille 75-97 (32-52). Strasbourg on lohkossaan neljäntenä neljällä voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Euroliigassa Koposen Bayern München voitti saksalaisjoukkueiden välienselvittelyssä ALBA Berliinin jatkoajan jälkeen 77-76, 72-72 (30-28). Bayern Münchenin sankari oli Maodo Lo, joka ensin upotti varsinaisen peliajan loppusekunneilla tasoittavan kolmen pisteen heiton sisään ja jatkoajalla nosti vapaaheittoviivalta Bayernin voittoon. Koposen tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa. Voitto oli Bayernille kauden kuudes ja tappioita on tilillä kahdeksan.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentaman Ulmin urakka EuroCupissa tuli päätökseen Maccabi LeZion Rishonin vieraana. Jatkoajalle venyneen ottelun vei nimiinsä lopulta Rishon 96-92, 83-83 (44-37). Ulmin saldoksi EuroCupin lohkovaiheessa jäi yksi voitto ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Alpe Adria Cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden nousi alkulohkon viimeisessä ottelussa lohkovoittoon kaatamalla tshekkiläisen Brnon kotonaan 88-60 (48-29). Swans jatkaa nyt kahdeksan parhaan joukkoon ja kohtaa puolivälierissä A-lohkon kakkosen, joka ei ole vielä selvillä. Kaikki pudotuspelit ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote