Petteri Koponen, Alex Murphy ja Edon Maxhuni avittivat joukkueensa voittoihin tehokkailla esityksillä viimeisissä peleissä ennen joulua. Jamar Wilsonilta ja Ilari Seppälältä nähtiin myös vahvat pelit Ranskassa.

Koposen Bayern München jatkaa tappioitta Bundesliigassa joukkueen voitettua Giessenin vieraissa 82-70 (42-29). Koposen sihti oli jälleen kohdillaan hänen heitettyä pelitilanneheittonsa 5/7 ja keräten yhteensä 12 pistettä. Tilastolakanalle kertyi myös levypallo ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Frankfurt Skylinersin apuvalmentajana toimiva Daniel Herbert joutui pettymään, kun Skyliners koki kirvelevän 81-82, 74-74 (37-26)-jatkoaikatappion Löwen Braunschweigenille. Skylinersilla on neljä voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Murphy oli vahvasti mukana Gipuzkoan voitettua vieraskentällä Palencian 73-60 (42-30). Murphy lähenteli tupla-tuplaa 12 pisteen ja yhdeksän levypallon sekä yhden riiston tilastoilla. Gipuzkoa pitää sarjan jaettua kärkipaikkaa 11 voitolla ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

LEB Platassa Maxhuni väläytteli 18 pisteen, neljän levypallon ja riiston tilastoilla Gran Canarian voittaessa vieraskentällä Benicarlon 97-89 (48-48). Gran Canaria on kerännyt kuusi voittoa ja yhdeksän tappiota.

Ottelutilastot

Ranskan liigassa Wilsonin JL Bourg Basket hävisi vieraskentällä Monacolle 89-94 (43-49). Wilson oli jälleen vahvana 11 pisteen, kuuden levypallon, seitsemän syötön ja yhden riiston tilastoilla. Bourg Basket lähti joulun viettoon kymmenellä voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg taipui Limogesin vieraana 61-77 (33-35). Strasbourgin tilastot ovat kahdeksan voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Seppälän 13 pistettä, viisi levypalloa, kuusi syöttöä ja riisto olivat laiha lohtu Aix-Mauriennelle, kun joukkue hävisi Ranskan ProB:n ottelussa Fos-sur-Merille 85-89 (47-49). Aix-Maurienne on aloittanut kauden viidellä voitolla ja seitsemällä tappiolla.
Ottelutilastot

Topias Palmin Cremona otti selvän 93-72 (47-41)-voiton Varesesta. Palmi merkkautti kuusi pistettä, kolme levypalloa ja yhden syötön. Cremona on hyvissä asemissa kahdeksalla voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Alexander Madsen toipui lievästä alaraajavammasta, kun VEF Riika jatkoi voittojen tiellä Viron ja Latvian yhteisliigassa voittamalla Latvijas Universitaten 70-64 (38-35). VEF Riika on voittanut kaikki 14 otteluaan.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen koutsaama Swans Gmunden hävisi kotikentällään St. Pöltenille 76-82 (43-44). Tappiosta huolimatta Swans jakaa Itävallan liigan kärkipaikan.
Ottelutilastot