Chicago Bulls hävisi toisen peräkkäisen kotiottelunsa, kun vieraileva Utah Jazz oli parempi numeroin 102-98. Lauri Markkanen jatkoi hienoja otteitaan säkittäen 18 pistettä ja repien kahdeksan levypalloa.

Bulls nappasi johtoaseman juuri ennen puoliaikaa ja venytti sen parhaimmillaan hetkeksi kaksinumeroiseksi kolmannella neljänneksellä, mutta Jazz taisteli itsensä ensin rinnalle ja sitten lopullisesti ohitse.

Vähän alle kaksi minuuttia ennen loppua Zach LaVine tasoitti otteluun kolmosellaan 96-96, mutta Jazz meni johtoon Bojan Bogdanovicin (19/6) ja Rudy Gobertin (17/12/3 torjuntaa) donkilla. LaVinella oli vielä mahdollisuus tasoittaa peli kalkkiviivoilla, mutta heitto meni ohitse ja Jazz sinetöi ottelun vapaaheitoilla.

Markkanen pelasi 32 minuuttia, joiden aikana hän tehtaili 18 pistettä, kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Pelitilanneheittonsa hän pussitti 6/16, joista kolmoset 4/10. Yksittäisiin tähtihetkiin kuului komea donkki kaksinkertaisen NBA:n vuoden puolustuspelaajan Gobertin nenän edestä.

Chicago Bulls

@chicagobulls
LAURI. MARKKANEN.

@nbcschicago | #RunWithUs

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.

Bullsin pistekärki oli jälleen LaVine (26/4/5 syöttöä), jonka lisäksi yli kymmenen pisteen pääsi Markkasen lisäksi Wendell Carter Jr. (18/13). Jazzin parhaimmistoon kuuluivat Bogdanovicin ja Gobertin lisäksi Donovan Mitchell (17/4/7 syöttöä) ja Joe Ingles (8/5/10 syöttöä).

Bulls pelaa seuraavan kerran lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun United Centeriin saapuu Boston Celtics.

Luka Doncic (31/13/7) oli jälleen Dallasin ykkösnimi joukkueen voittaessa Brooklynin. Sacramenton De’Aaron Fox (27) ja Buddy Hield (26) auttoivat joukkueensa voittoon Memphisistä. DeMar DeRozanin (30) vahva peli oli laiha lohtu, kun San Antonion vaikea kausi sai jatkoa eikä Jeremy Lambin (30) tehoilta auttanut Indianaa voittoon Denveristä. Terry Rozier (30) siivitti Charlotten voittoon Clevelandista ja voittoihin ylsivät viime yönä myös Minnesota ja Clippers.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Charlotte 106-109
Indiana-Denver 116-124
Miami-Toronto 84-76
Chicago-Utah 98-102
Minnesota-Golden State 99-84
Dallas-Brooklyn 123-111
San Antonio-Oklahoma City 103-109