Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

Lindbom heitti 10 pistettä ja kahmi yhdeksän levypalloa auttaessaan Radomin 89-71 (39-32)-voittoon Gliwicestä. Kun Puolan runkosarja on päässyt puoliväliin, on Radom kasannut kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Ahosen heittokäsi oli jälleen kuumana, kun hän heitti 16 pistettä Breoganin kaataessa vieraskentällä Lleidan 65-61 (28-29). Ahonen sukitti kuudesta kolmen pisteen heittoyrityksestään neljä sisään ja kasasi lisäksi kaksi levypalloa ja neljä syöttöä. Ahosen kolmen pisteen heittoprosentti on tämän kauden osalta kova 48,6. Breogan jatkaa tiukasti kärkitaistelussa mukana 11 voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Euroliigassa Bayern München joutui tunnustamaan Belgradin Crvena zvezdan paremmakseen 93-63 (53-31). Petteri Koponen pussitti kuusi pistettä, otti levypallon ja yhden riiston. Bayernilla on kuusi voittoa ja 11 tappiota.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin vuosi Itävallan liigassa alkoi vakuuttavalla 107-81 (53-39)-voitolla Grazista.

– Meillä oli fokus pelissämme ja olimme valmiita pelaamaan energisesti koko pelin, Mirolybov totesi liigan sivujen mukaan.

Swans liihottaa sarjan kärkipaikalla 13 voitolla ja kolmella tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners hävisi vieraskentällä Göttingenille 77-89 (43-41). Skylinersin saldona on neljä voittoa ja yhdeksän tappiota.
Ottelutilastot