Kouvottaret nousi voittoon kotikentällään Catzia vastaan ja eteni Suomen Cupin finaaliin 80-74.

Catz Lappeenranta aloitti ottelun vahvasti ja johti ottelua ensimmäisellä puoliajalla jo 20 pisteellä. Erityisesti Jordan Jones oli hyvällä pelipäällä ja pussitti ensimmäisellä puoliajalla 15 pistettä. Puoliajalle mentiin vierasjoukkueen 14 pisteen johdossa.

Toisella puoliajalla kentälle asteli kuitenkin sisuuntunut kotijoukkue. Kouvottaret kuroi eroa tasaiseen tahtiin kiinni ja nousi lopulta kuuden pisteen voittoon.

Kotijoukkueesta Ameryst Alston tilastoi 26 pistettä, nappasi yhdeksän levypalloa ja antoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Camille Zimmerman säesti 19 pisteellä ja kymmenellä levypallolla.

Catzin puolelta Jordan Jones päätyi lopulta 23 pisteeseen. Hänen lisäkseen Natalie Day ja Erica Covile tekivät 17 pistettä. Covile keräsi myös 15 levypalloa.

Kouvottaret kohtaa Suomen Cupin finaalissa voittajan välierästä Peli-Karhut – Forssan Alku, joka pelataan torstaina. Finaali pelataan 26. tammikuuta.