Kouvot julkaisi ensi kauden valmentajansa – ”Sopimusneuvottelut olivat yllättävänkin nopeat”

Tältä kaudelta tuttu parivaljakko, päävalmentaja Tuomas Oja ja valmentaja Antti Hurri jatkavat Kouvojen valmennusduona myös ensi kaudella. Ojan sopimus on mallia 1+1 -vuotta ja Hurrin toistaiseksi voimassa oleva.

33-vuotias Tuomas Oja toimii parhaillaan ensimmäistä kauttaan päävalmentajana. Korisliigassa Oja on aiempina kausina toiminut apuvalmentajana Kataja Basketin (2014-2018) ja Seagullsin (2018-2019) edustusjoukkueissa.

– Mukava jatkaa Kouvolassa. Sopimusneuvottelut olivat yllättävänkin nopeat, kun molemmat osapuolet olivat yhtä mieltä ja valmiina jatkamaan. Minulle tärkeätä oli myös, että Hurrin Antti jatkaa tehtävässään. Ajatellaan hyvin samalla tavalla siitä miten ja milloin tehdään töitä, yhteistyö on sujunut todella hyvin. Seuran ihmiset ovat osaavia ja ammattitaitoisia joten mielellään tällaisessa ympäristössä jatkaa työskentelyä, Oja kertoo Kouvojen sivuilla.

– Seuralla on selvä visio ja identiteetti jotka sopivat omiin kiinnostuksen kohteisiini erittäin hyvin, pelaajien kehittäminen ja menestyminen Korisliigassa. Kaiken lisäksi olosuhteet ovat täällä kunnossa, Oja jatkaa.

37-vuotias Antti Hurri on toiminut valmentajana miesten edustusjoukkueessa kaudesta 2010-2011 lähtien. Tuomas Oja on kolmas päävalmentaja jonka tiimissä Hurri on kouvo-vuosinaan valmentanut, kaksi edellistä olivat Jyri Lehtonen ja Pieti Poikola.

Kouvojen puheenjohtaja Sami Laaksonen on tyytyväinen jatkosopimukseen.

– Ollaan oltu seuran sisällä Tuomaksen tekemään työhön erittäin tyytyväisiä ja mikä tärkeintä, pelaajat ovat olleet tyytyväisiä. Pelaajat ovat poikkeuksetta meidän valmennuskaksikkoon todella tyytyväisiä. Miksi vaihtaa hyvin toimivaa?

Lähde: Kouvojen kotisivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.