Kobrille kova kotimainen vahvistus

Kobrat ja Fiifi Aidoo ovat tehneet loppukauden kattavan sopimuksen.

Aidoo siirtyy Lapualle Joensuun Kataja-Basketista, jossa pelasi kuluvalla kaudella 18 ottelussa 6,2 pisteen 1,7 levypallon ja 1,9 syötön keskiarvolla. Parin HBA-Märskyn kauden jälkeen Aidoon tie vei Yhdysvaltoijen yliopistosarjaan Arizonan Phoenixiin ja siellä Grand Canyonin joukkueeseen, josta kahden kauden jälkeen palasi Suomeen Ura-Basketiin, jossa syntyikin hienot tilastot 10,2 pistettä, 3,4 levypalloa ja 4,1 syöttöä. Aidoo on syntynyt Ghanassa, josta muutti 5-vuotiaana Suomeen.

23-vuotiasa takamies on pelannut 8 ottelua miesten maajoukkueessa ja miesten haastajamaajoukkueessa otteluita on kertynyt 13. Juniorimaaotteluita Visa-Basketin kasvatilla on 73.

– Meillä on ollut loukkaantumisia tällä kaudella vähän liiankin kanssa. Pienellä rotaatiolla pelatessa ne vaikuttavat väkisin otteluihin. Kun Fiifin siirtyminen Lapualle tuli mahdolliseks,i niin eihän siinä kauaa tarvinnut asiaa miettiä, koska tässä vaiheessa kautta ei maajoukkuetason suomalaisia ole yleensä tarjolla. En aivan viime kesänä olisi arvannut, että keväällä Kobrissa pelaa kaksi kotimaista, Korisliigan parasta takamiestä. Onhan se välillä mukavaa, että saamme HBA:n läpikäyneitä pelaajia myös takaisinpäin, Markku Turja tuumii lapualaisten sivuilla.

Lähde: Kobrien kotisivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.