Perjantain otteluun sarjakakkosena lähtenyt kotkalaisjoukkue otti perjantain ainoassa pelissä vakuuttavan voiton Hyvinkään Pontevasta pistein 100-51. Voiton ansiosta joukkue nousi takaisin sarjan kärkeen.

Kotijoukkue oli terävällä pelipäällä heti ensimmäisellä jaksolla. Joukkueen puolustus toimi hyvin ja ensimmäinen neljännes päättyi lukemiin 25-7. PeKa kasvatti johtoaan myös toisella neljänneksellä kymmenellä pisteellä ja pääsi puoliajalle reilussa johdossa.

Kolmas neljännes ei tuonut pelin kuvaan muutoksia. PeKa ei päästänyt hyvinkääläisiä mukaan peliin ja vei jakson reilusti pistein 32-12. Viimeinen neljännes oli ottelun tasaisin. Myös vierasjoukkueen puolustus toimi hyvin ja se sai pidettyä kotijoukkueen 13 pisteessä. Se ei kuitenkaan auttanut ja kotijoukkue voitti pelin selvästi 100-51.

Peli-Karhut onnistui ottelussa laajalla rintamalla ja viisi pelaajaa teki kaksinumeroisen pistemäärän. Tiasha Gray pelasi hyvän pelin. Hän teki 19 pistettä, otti 13 levypalloa ja jakoi viisi syöttöä. Zykera Rice upotti 18 pistettä. HyPon paras pistenikkari oli Kristina Baltic 19 pisteellä.