Susijengin takamiehen kausi ohi – ”Tulen vahvempana takaisin”

© Kuva: fiba.com

Espanjan kakkosliigassa, LEB Orossa, Breoganin joukkueessa alkukauden pelanneen Roope Ahosen kausi on ohi. Ahonen loukkaantui viikonlopun ottelussa Oviedoa vastaan ja joutuu leikkaukseen.

Ahonen sai ottelussa alaraajavamman, joka vaatii leikkaushoitoa ja sitä myöten Salon Vilppaan kasvatin kausi on ohi.

– Kausi ohi ja leikkaus edessä. Sen jälkeen alkaa pitkä kuntoutus, Ahonen kertoo tilanteestaan Koripalloliiton tiedotteessa.

Loukkaantumiset ovat aina raskaita myös henkisesti, mutta Ahonen lähtee kuntoutukseen päättäväisesti.

– Tällaiset kuuluvat urheiluun. Totta kai harmitti, kun kuulin vamman vakavuuden ja se päivä oli haastava. Nyt olen jo päättänyt, että tästä noustaan ja tullaan takaisin kovalla työllä sekä ammattilaisten avulla. Kesti se sitten kuinka kauan tahansa. Ei tämä tähän jää.

Kolmatta kauttaan LEB Orossa pelanneella Ahosella oli menossa vahva kausi nousijasuosikkeihin lukeutuvassa Breoganissa. Viime kaudella sarjan tarkkakätisin kolmen pisteen heittäjä upotti tälläkin kaudella bonusviivan takaa heittonsa 46,1 prosentin tarkkuudella sisään. Ahosen tämän kauden keskiarvoiksi jäivät 9,7 pistettä, 2,1 levypalloa ja 3,0 syöttöä.

– Olin tosi tyytyväinen kauteen. Alkukaudesta minulla oli peukalovamma ja sitä myöten kauden ensimmäiset pelit olivat vähän tahmeita. Sen jälkeen olen nauttinut koriksesta ja pelit ovat menneet hyvin sekä joukkueelta että henkilökohtaisesti. Sen takia tämä loukkaantuminen ottaa niin koville. Se vain pitää hyväksyä ja valitettavasti näitä sattuu. Tavoitteena on, että palaan entistä vahvempana sekä henkisesti että fyysisesti ja parempana pelaajana, Espanjassa vammaansa kuntouttava Ahonen toteaa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.