Seagullsin konkari kehuu kärkijoukkueen henkeä – ”Me toimitaan hyvin yhteen sekä kentällä että pukuhuoneessa”

Korisliigan kevätkaudelle siirryttäessä liigassa on – etenkin Salon Vilppaan loukkaantumisten myötä – yksi suursuosikki yli muiden: tuore cupin mestari, kotikentällään tappioton liigajohtaja Helsinki Seagulls.

Joukkueen konkari Timo Heinonen pitää Seagullsin menestystä monen asioiden summana, mutta nostaa erikseen jalustalle korkean joukkuehengen.

– Me toimitaan hyvin yhteen sekä kentällä että pukuhuoneessa. Ollaan tosi erilaisia tyyppejä, mutta kaikki omalla tavallamme mielenkiintoisia ja välitetään toisistamme. Meistä on hauska pelata yhdessä, Heinonen toteaa Koripalloliiton tiedotteessa.

Oma lukunsa on joukkueen ikärakenne: 38-vuotiaat Heinonen ja Tuukka Kotti sekä 35-vuotias Shawn Huff muodostavat Gullsin ”setäportaan”, ulkomaalaispelaajat sekä tarkkakätinen Antti Kanervo ovat iältään 25-29-vuotiaita ja pyramidin pohjalla Waxlaxin veljekset, Sakari Laakso, Sami Tahvanainen ja Daniel Lindner ovat parikymppisiä.

– Pelasin mäkin aikanaan parikymppisten kavereiden täyttämässä jengissä, kun aloitin uraani Pussihukissa, mutta meidän vanhimmat pelaajat oli korkeintaan viitisen vuotta vanhempia. Ehkä Gullsissa on käynyt niin, että me vanhat kaverit nuorrutaan ja nuorimmat kaverit puolestaan saa ammennettua jonkinlaista ajatonta viisautta meidän vanhojen ihmisten jutuista ja tavoista, Heinonen naurahtaa.

Heinosen tavoite kevään 2020 tosipeleistä on yksiselitteinen: viiden pronssi- ja kolmen hopeamitalin lisäksi palkintokaappiin se ensimmäinen kultainen.

– Ei runkosarjan voitto ole vielä merkki mistään, ei sarjaykköselle ole tiedossa automaattista vapaataivalta mestaruuteen asti. Meidän pitää pysyä nöyrinä ja jatkaa treenaamista että ollaan valmiina keväällä, kun ne oikeasti hauskat pelit alkaa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä