Korisliigan sarjakärki Helsinki Seagulls vahvisti asemaansa ottamalla 113–76-voiton vierailulle saapuneesta BC Nokiasta. Vieraiden uunituore ulkomaalaisvahvistus Larry Anderson ei päässyt vielä maanantaina kentälle.

Ottelun lopputulos alkoi näkyä ennakkoon jo varhaisessa vaiheessa. Ensimmäinen jakso päättyi 32–12, eikä Nokian onni ottanut kääntyäkseen missään vaiheessa myöhemminkään.

Seagullsin sankarit olivat tuttuun tapaan Elijah Stewart 27 pisteellä ja Trae Bell-Haynes, joka keräsi hurjan rivin 16 pistettä, seitsemän levypalloa ja 11 syöttöä. Nokian puolelta sentteri Daniel Dolenc pisti kampoihin ja osoitti pystyvänsä pelaamaan tasaisesti tasolla, jota hän on kuluneella kaudella väläytellyt aiemminkin. Dolenc keräsi ottelussa 17 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

Nokian päävalmentaja Greg Gibson totesi ottelun jälkeen, että nuorelle joukkueelle täytyy kerrata perusasioista, jotta päästään voittojen tielle.

– Peli oli katastrofi aloitusheitosta alkaen. Huomenna keräämme paljon videopalautetta. Ehkä huuhdomme tämän ottelun vain alas vessanpöntöstä ja koetamme unohtaa sen. Aiomme jättää väliin kaikki pienet taktiset yksityiskohdat nyt ja pitää asiat yksinkertaisina, koska juuri nyt emme vain osaa voittaa, Gibson kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.