Susijengin tähti pökertyi kentälle kesken pelin – ”Heräsin siihen, kun porukkaa oli ympärillä”

© Kuva: fiba.com

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

Copa Princesan finaaliin pääsivät kaksi LEB Oron runkosarjan ensimmäisen kierroksen parasta joukkuetta. Finaalissa olivatkin vastakkain LEB Oron kärkijoukkue Valladolid ja Murphyn Gipuzkoa. Gipuzkoa haki vieraskentältä 62-55 (30-29)-voiton ja pääsi nostelemaan kannua. Murphy kunnostautui tällä kertaa erityisesti levypalloissa kahmien käsiinsä seitsemän levypalloa. Tilastoihin kertyi myös kaksi pistettä ja syöttö.
Ottelutilastot

Bayern Münchenin vaikea taival Euroliigassa sai jatkoa, kun se hävisi vieraskentällä ASVEL Lyon-Villeurbannelle 65-75 (35-34). Petteri Koponen heitti seitsemän pistettä ja antoi kaksi syöttöä. Bayern Münchenilla on seitsemän voittoa ja 16 tappiota.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa hävisi lohkovaiheen päätösottelussa Bambergille vieraskentällä jatkoajan jälkeen 96-98 (90-90, 34-38). Salinille ottelu oli hyvin kaksijakoinen. Hän pisti totuttuun tapaan kroppansa likoon puolustuspäässä ja sai kovan iskun rintakehäänsä. Hetkeä myöhemmin hän menetti tajuntansa ja lyyhistyi kentän pintaan.

– Siinä tuli puolustuksessa kova isku rintaan ja lähti ilmat pihalle. Lopulta lähti taju ja heräsin siihen, kun porukkaa oli ympärillä, Salin kertoi pelottavan näköisesti tilanteesta Koripalloliiton tiedotteessa.

Salin kuitenkin virkosi nopeasti ja pystyi jatkamaan peliä ,ja oli avainasemassa Teneriffan noustessa varsinaisen peliajan lopussa tasoihin. Hän upotti ensin kolmen pisteen heiton ja vaparin päälle sekä syötti Santi Yustan tasoittavan kolmen pisteen heiton reilu sekunti ennen loppusummeria. Bamberg oli jatkoajalla kuitenkin niukasti vahvempi.

Salin heitti ottelussa yhteensä 15 pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi syötön ja nappasi riiston.

Tappion myötä Teneriffa putosi lohkossa toiseksi saldonaan 11 voittoa ja kolme tappiota.

Salin tilastoi Mestarien liigan lohkovaiheessa 11,1 pistettä, 1,8 levypalloa ja 1,6 syöttöä. Hänen kolmen pisteen heittoprosentti oli komeasti 44,4.
Ottelutilastot

Alexander Madsen paranteli alaraajavammaa, kun VEF Riika päätti Mestarien liigan 74-81 (42-40)-tappioon Nizhni Novgorodille. Riika voitti ensimmäisen ottelunsa, mutta hävisi 13 seuraavaa. Madsenin tilastoriville kertyi 6,8 pistettä, 4,5 levypalloa, 2 syöttöä ja 1,2 torjuntaa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg taipui niukasti kotikentällään Ankaralle 89-90 (39-41). Strasbourg jäi lohkossaan lopulta seitsemänneksi neljällä voitolla ja yhdeksällä tappiolla.

– Olen erittäin iloinen siitä mitä näin. Henki oli hyvä ja olimme valmistautuneet hyvin. Yritimme parantaa edellisottelusta ja onnistuimme siinä. Harmi vain, että tulos oli samanlainen kuin viimeksi. Nämä ovat niitä pieniä asioita joita meidän täytyy korjata. Kokonaisuudessaan voin olla ylpeä joukkueesta, Tuovi sanoi ottelun lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni monikansallisessa Alpe Adria Cupissa välieriin voittamalla toisessa puolivälieräottelussa kroatialaisen Skrljevon 101-78 (51-42). Swans oli hävinnyt ensimmäisen pelin vieraskentällä 76-90, mutta eteni välieriin yhteistuloksella 177-168.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.