NBA:n siirtoikkuna sulkeutui – katso kaikki siirrot

© Kuva: Getty Images

NBA:ssa käytiin torstaina kiivaasti kauppaa, kun NBA:n siirtoikkuna sulkeutui.

Mestarisuosikkeihin lukeutuva Clippers nappasi kovan nimen, kun se hankki riveihinsä Marcus Morrisin New Yorkista ja Isaiah Thomasin Washingtonista. Washington saa Clippersistä Jerome Robinsonin ja New York Moe Harklessin sekä tämän kesän ensimmäisen kierroksen varausoikeuden.

Cleveland nappasi ison pelurin, kun se teki kauppaa Detroitin kanssa Andre Drummondista. Drummond pakkaa laukkunsa ja matkaa Ohioon ja toiseen suuntaan liikahtavat Brandon Knight ja John Henson sekä vuoden 2023 toisen kierroksen varausoikeus.

Minnesota ja Golden State tekivät yhden torstain kovimmista kaupoista. Entinen ykkösvaraus Andrew Wiggins siirtyi Golden Staten riveihin ja D’Angelo Russell matkaa Minnesotaan. Samalla Minnesota lähettää 2021 ensimmäisen kierroksen ja toisen kierroksen varauksen Golden Statelle. Warriors lähettää myös Jacob Evansin ja Omari Spellmanin Minnesotaan.

Miami nappasi kovan nimen, kun se hankki Memphisistä Andre Iguodalan. Samalla Miami hankki Jae Crowderin ja Solomo Hillin. Miami lähetti Memphisiin Justise Winslow’n, Dion Waitersin ja James Johnsonin. Johnson jatkoi matkaa suoraan Minnesotaan, josta taas Gorgui Dieng siirtyi Memphisiin.

Lauri Markkasen Chicago Bulls ei tehnyt kauppoja siirtoikkunan aikana ja jatkaa samalla miehistöllä.

Katso kaikki NBA:n siirrot täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.