Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa arkiviikon korkeimpaan pistemäärään yli sentteri Tuukka Jaakkola, joka pussitti 16 pistettä Cal Polyn voitossa. Mikael Jantunen ja Utah taas nappasivat jatkoaikavoiton Stanfordista.

Jaakkola oli kovassa vedossa Big West -konferenssissa, kun Jaakkolan edustama Cal Poly pieksi Long Beach Staten 75-92 (34-36). Läpi kauden aloitusviisikossa häärinyt Jaakkola väänsi 16 pistettä ja kolme levypalloa 23 minuutissa heittäen pelitilanneheittonsa tarkasti 8/12.

Pac-12-konferenssissa Jantunen ja Utah jatkoivat erinomaisia kotiottelujaan, kun Utes kaatoi Stanfordin jatkoajan jälkeen 56-64 (22-28, 50-50). Utahin sankariksi nousi Brandlen Carlson (15/10), joka torjui vastustajan heiton peräti kahdeksan kertaa.

Jantunen pelasi vaihdosta 20 minuuttia keräten tilastosarakkeeseensa viisi pistettä, kolme levypalloa ja yhden riiston.

Tahvanainen kuusi pistettä Bradleyn tappiossa

Missouri Valley -konferenssissa Ville Tahvanainen ja Bradley kärsivät tappion Drakelle 60-73 (24-34). Tahvanainen sai kuudentena miehenä peliaikaa 28 minuuttia, joiden aikana syntyi kuusi pistettä ja neljä levypalloa.

Ohio Valley -konferenssissa Hannes Pöllän edustama UT Martin pelasi kauden parhaan puolustuspelinsä ja kaatoi Tennessee Techin 62-74 (22-44). Pöllä pelasi ottelussa kolme minuuttia heittäen kaksi pistettä vapaaheittoviivalta.

Remu Raitanen ja San Francisco hävisivät toisen peräkkäisen pelinsä West Coast -konferenssissa, kun Pacific oli parempi loppulukemin 60-48 (29-13). Raitanen repi kolme levypalloa, mutta jäi pisteittä pelaamassaan 17 minuutissa.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhouan edustama Tennessee nousi 15 pisteen takaa 69-68 (32-40) -voittoon Alabamaa vastaan. Nkamhoua pelasi kaksi minuuttia ilman tilastomerkintöjä.