Vilpas kiinnitti tärkeän osan joukkuetta kahdeksi kaudeksi – ”Olen jatkuvasti kehittynyt pelaajana”

Vaikka Korisliigan runkosarja on vielä kolmannella neljänneksellään, Salon Vilpas kokoaa ensi kauden joukkuetta mukavalla tahdilla. Vilpas solmi keskiviikkona jatkosopimuksen laitahyökkääjä Riku Laineen kanssa ja soppari pitää Laineen Salossa seuraavat kaksi vuotta.

197-senttinen Kaarinan Uran kasvatti on viimeistään tällä kaudella tehnyt lopullisen läpimurtonsa Korisliigaan ja hän on noussut viime pelissä sarjakakkosena jatkavan Vilppaan aloitusviisikkoon. Ensi kaudelle Vilppaalla on sopimukset myös Juho Nenosen, Mikko Koiviston, Aatu Kivimäen sekä juniorikaksikon Leevi-Matias Taimela-Tuukka Juntusen kanssa.

Laine siirtyi Kaarinasta Vilppaan edustusjoukkueeseen vuonna 2016 ja 22-vuotias laituri pelaa nyt neljättä kauttaan Vilppaassa. Liigapelejä ”Riksalle” on kertynyt 122 kappaletta ja hän on saavuttanut Vilppaassa kaksi SM-hopeaa sekä yhden Suomen cupin voiton. Uransa parasta kauttaan pelaavan Laineen minuuttimäärät ovat nousseet lähes 17 minuuttiin ja keskiarvot sen myötä lukemiin 4.7 pistettä ja 2.9 levypalloa.

– Hyvät fiilikset jatkaa Salossa. Olen viihtynyt täällä menneet vuodet hyvin ja kaikki asiat on aina hoidettu seuran puolelta hienosti. Koen, että olen jatkuvasti kehittynyt pelaajana Salossa ja kiva, että se palkitaan jatkosopimuksen muodossa. Nyt pääsee rauhassa keskittymään kevään ratkaisupeleihin ja toivottavasti yleisö löytää jatkossakin sankoin joukoin tiensä Salohalliin ja saadaan yhdessä nauttia sarjan parhaan kotiyleisön tuesta, kertoo tuore sopimusmies Vilppaan sivuilla.

Takuuvarmana taistelijana tunnetun Laineen piste-ennätys Korisliigassa on lokakuulta, jolloin hän rankaisi Salohallissa Lahti Basketballia 17 pisteellä. Suurimmat minuutit Laine pelasi viime lauantaina Lapualla, jossa hän kellotti Kobria vastaan lähes 31 minuutin peliajan.

Lähde: Vilppaan kotisivut


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.