Kotkassa nähtiin hurjan takaa-ajon päätteeksi yllättävä ohitus, kun kotijoukkue kiilasi ottelua hallinneen Kataja Basketin edelle viime hetkillä. KTP-Basket vei sarjapisteet nimiinsä 84–80.

Katajan tähtenä ottelussa hääräsi laituri Samuli Vanttaja, joka upotti 21 pistettä erinomaisilla heittoprosenteilla. Kahden pisteen yrityksistä osui 6/10 ja kolmen pisteen yrityksistä 2/3. Lisäksi näppeihin tarttui kahdeksan levypalloa.

Vanttajan esityksiin vastasivat KTP:n puolella vahvimmin JayVaughn Pinkston ja Byron Wesley. Pinkstonille pisteitä kertyi 21. Wesley puolestaan tilastoi 20 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

– Ottelu oli kovaa taistelua. Emme tulleet peliin oikealla keskittymisen tasolla, mutta petrasimme toisella puoliajalla ja saimme pysäytettyä heidän hyökkäyksiään. Teimme muutoksia lähinnä puolustukseen ja saimme sillä voiton, totesi KTP:n Pinkston Koripalloliiton kotisivuilla.

KTP-Basket on miesten Korisliigan runkosarjassa neljännellä sijalla 38 pisteellä, ja Kataja Basket kuudennella sijalla 30 pisteellä.