Viime yönä pelattiin NBA:n vuotuinen tähdistöottelu ja voittajaksi itsensä kampesi jännittävien vaiheiden jälkeen LeBron Jamesin kipparoima joukkue lukemin 157-155.

Täksi kaudeksi otteluun oli tehty pienoisia muutoksia, joilla pyrittiin nostamaan ottelun kilpailutasoa. Joukkueet kilpailivat ensinnäkin jokaisen neljänneksen voitosta ja voittajajoukkue pääsi lahjoittamaan 100 000 dollaria hyväntekeväisyyskohteeseen jokaisen neljänneksen voitosta. Kolme ensimmäistä neljännestä alkoi 0-0-tilanteesta ja kesti normaalit 12 minuuttia. Päätösneljännes pelattiin ilman kelloa siten, että joukkueilla oli tavoitepistemäärä mihin piti yltää ja ensimmäisenä pistemäärään yltänyt joukkue voitti ottelun. Tavoitepistemäärä määriteltiin siten, että kolmen neljänneksen jälkeen eniten pisteitä tehneen joukkueeseen kokonaispistemäärään lisättiin 24 pistettä. Tässä tapauksessa tavoitepistemääräksi asetettiin 157 pistettä, johon ylsi ensimmäisenä Jamesin joukkue, kun Anthony Davis upotti ratkaisevan vapaaheiton sisään.

Ottelun leikkimielisyyden ja show’n lisäksi pelissä nähtiin epätyypillisesti kunnon kilpailua, etenkin päätösneljänneksellä, sillä molemmat joukkueet jahtasivat tosissaan voittoa.

Ottelun arvokkaimpana pelaajana palkittiin Jamesin joukkueessa pelannut Kawhi Leonard, joka heitti ottelussa 30 pistettä. Hän sai Kobe Bryantin mukaan nimetyn MVP-palkinnon.