Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Ville Tahvanaisen edustama Bradley, Elias Valtosen Arizona State ja Andre Gustavsonin Richmond venyttivät viikonloppuna voittoputkiaan.

Missouri Valley -konferenssissa Bradley hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, mutta toisella puoliajalla Southern Illinois nousi takaisin peliin. Lopulta Bradley onnistui turvaamaan 69-67 (43-23) -voittonsa puolustuksensa kautta.

Tulokaskauttaan pelaava Tahvanainen pelasi penkiltä 24 minuuttia, joiden aikana hän pussitti kahdeksan pistettä, repi kaksi levypalloa ja tarjoili yhden syötön.

Mikael Jantunen ja Utah joutuivat toteamaan Pac-12-konferenssin ottelussa Oregonin paremmakseen 62-80 (30-44). Jantunen pelasi kuudentena miehenä 25 minuuttia, joiden aikana syntyi kahdeksan pistettä, neljä levypalloa ja yksi syöttö.

Olivier Nkamhouan edustaman Tennesseen 20 menetystä kostautuivat Southeastern-konferenssissa, kun South Carolina veti pidemmän korren 61-63 (29-30). Nkamhoua noukki kaksi levypalloa, mutta jäi pisteittä viihdyttyään parketilla yhdeksän minuuttia.

Gustavson ja Valtonen voittoputkissa

Atlantic 10 -konferenssissa Andre Gustavson ja Richmond voittivat neljännen peräkkäisen ottelunsa, kun Spiders kellisti VCU:n 59-77 (24-42). Gustavson haki kaksi levypalloa yhdeksässä peliminuutissa, mutta jäi pisteittä.

Pac-12-konferenssissa Elias Valtonen ja Arizona State voittivat Californian 80-75 (32-31) venyttäen voittoputkensa jo viiteen otteluun. Valtonen jäi pisteittä pelaamassaan kahdeksassa minuutissa.

Ohio Valley -konferenssissa Hannes Pöllä ja UT Martin voittivat Eastern Illinoisin jatkoajan jälkeen 79-80 (31-35, 70-70), kun Derek Hawkthorne Jr. (18/9) naulasi summerin peitonneella kolmosella loppulukemat. Pöllä jäi pisteittä pelaamassaan kahdessa minuutissa.

Big West -konferenssissa Tuukka Jaakkola joutui jättämään kentän jo viiden peliminuutin jälkeen, kun Cal Poly hävisi Cal State Fullertonille uskomattoman neljän jatkoajan jälkeen 101-105 (32-35, 65-65, 73-73, 80-80, 90-90). Jaakkola ehti kerätä yhden levypallon ja torjua kahdesti.