Kobe Bryantille pidettiin viime yönä muistotilaisuus Los Angelesissa, johon oli kokoontunut perhettä, ystäviä ja koripallo- sekä viihdemaailman kermaa.

Muistotilaisuus pidettiin symbolisesti 24.2. kunnioittaen sekä Bryantin että hänen menehtyneen tyttärensä pelinumeroita. Seremonia alkoi Beyoncen lauluesityksellä, jonka jälkeen lavalla nähtiin muun muassa Jimmy Kimmel, Vanessa Bryant, Michael Jordan ja Shaquille O’Neal. Myös Alicia Keys lauloi tilaisuudessa.

Yleisöä muistotilaisuudessa oli 20 000 ja mukana nähtiin myös Lakers-legendat Jerry West, Kareem Abdul-Jabbar ja Magic Johnson. Nykyisistä NBA-tähdistä paikalla olivat muun muassa Stephen Curry, James Harden, Kyrie Irving ja Russell Westbrook.

Tilaisuus päättyi Christina Aguileran lauluesitykseen sekä Bryantin Oscar-palkinnon voittaneen ”Dear Basketball” -animaatioelokuvan esitykseen.