AL: Pyrinnön päävalmentaja jättää paikkansa kauden jälkeen

Pyrintöä valmentava Sami Toiviainen jättää Pyrinnön tämän kauden jälkeen. Asiasta uutisoi Aamulehti sivuillaan.

Pyrinnön urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen vahvistaa, ettei Toiviainen jatka tamperelaisjoukkueen peräsimessä ensi kaudella.

– Toiviainen ei jatka meillä tämän kauden jälkeen, mutta ei ole tehtäväni kertoa, mihin hän on menossa, Hakanen kommentoi Aamulehdessä.

– Puhuimme tiistaina ja kysyin Samilta, että onko syytä tarkastella tavoitettamme, joka on välieräpaikka. Sami sanoi, että menemme täysillä loppuun asti, eikä tavoitetta ole syytä muuttaa. Luotan siihen, Hakanen jatkaa.

Salon Seudun Sanomien mukaan Toiviaisen seuraava osoite on Vilpas. Salolaisjoukkuetta tällä kaudella valmentama Ville Tuominen jättää paikkansa tämän kauden päätteeksi.

– En voi kommentoida asiaa, Toiviainen kuittasi utelut tulevasta seurasta.

Pyrinnön koko valmennusjohto menee ensi kaudella uusiksi, sillä pitkän uran tamperelaisseurassa tehnyt Ilpo Rantanen on niin ikään ilmoittanut lopettavansa tähän kauteen.

Pyrintö on jo aloittanut tunnustelut tulevasta valmentajasta.

– Olemme aloittaneet yksittäiset neuvottelut. Olemme irtautuneet lähtötelineistä, Hakanen valottaa.

– Suomessa ei ole liikaa vaihtoehtoja, sen tietävät kaikki. Jos emme löydä selvästi sellaista ihmistä, jonka haluamme kiinnittää pitkäksi aikaa, niin pidän todennäköisempänä sellaista saneerausvalmentajaa.

Lähde: Aamulehden sivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.