Korisliigan toiseksi viimeiselle sijalle jumiutunut Kobrat yllätti vierasmatkalla kaatamalla KTP-Basketin. Isännät taipuivat tiukan väännön päätteeksi luvuin 88–94.

KTP pitää Korisliigassa neljättä sijaa – joskin 12 sarjapisteen päässä kärkikolmikosta – joten puhtaiden numeroiden valossa ottelun lopputulos ei ollut helposti ennustettavissa. Pelinjohtaja Antto Nikkarinen kuitenkin pyöritti hyökkäystä 13 pisteen ja viiden koriin johtavan syötön arvoisesti, ja Kobrat onnistui lopussa pitämään pintansa.

– Jaksoimme vääntää ensimmäisen puoliajan, eikä KTP päässyt karkuun. Kun saimme KTP:n kymmenen pisteen karkumatkan kiinni, saimme fiiliksen päälle, ja siitä peli lähti sitten rullaamaan. Lopussa match-upit olivat sopivampia, ja saimme tärkeitä koreja, kertoi Nikkarinen Koripalloliiton tiedotteessa.

Kobrien muita onnistujia olivat Jordan Capps 23 pisteellä sekä Reggie Keely 18 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla. KTP:n puolella sen sijaan peliä kantoivat Cullen Russo 20 pisteellä ja kymmenellä levypallolla sekä Kevin Langford 22 pisteellä, yhdeksällä levypallolla ja kuudella syötöllä.

– Vastustajat hyökkäsivät hyvin. Meillä oli mahdollisuutemme, mutta emme pystyneet hyödyntämään niitä. Oli hyviä paikkoja, mutta heitot nyt eivät vain menneet sisään, totesi Langford.