Carl Lindbom vastasi suomalaismiesten viikon näyttävimmästä suorituksesta iskemällä Puolan liigassa komean putback-donkin sekä tilastoimalla tupla-tuplan. Espanjassa Sasu Salin, Alex Murphy ja Edon Maxhuni olivat jälleen joukkueensa parhaimmistoa ja Alexander Madsen oli tehokkaana Latviassa.

Lindbom säväytti upealla putback-donkilla, joka muistutti paljon hänen vuoden 2017 EM-kisojen kotiyleisön räjäyttänyttä donkkia. Lindbomin hyvästä pelistä huolimatta Radom taipui Bydgoszczin vieraana 66-80 (31-54). Radomin kohtalona oli surkea toinen neljännes, jonka kotijoukkue voitti 30-8. Lindbom kirjautti 11 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, neljä syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan. Radom on sarjassa 11.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen toipui edelleen loukkaantumisesta, mutta suomalaisvalmentajat pääsivät voittojen makuun.

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlinsin upea kausi sai jatkoa makealla 92-91 (82-82, 45-48)-jatkoaikavoitolla Hampurista. Crailsheim sankari oli DeWayne Russell, joka upotti voittoheiton sisään viisi sekuntia ennen loppua. Crailsheim jatkaa kärkikastissa 14 voitolla ja kuudella tappiolla.

– Millainen ottelu. Hullua. Aloitimme ensimmäisen jakson erittäin hyvin ja meillä oli selkeä suunnitelma sekä teimme hyvin pisteitä. Toisella neljänneksellä meillä oli vaikeuksia puolustuspaineen kanssa ja olin hieman pettynyt. Kuten aina, joukkueemme osoitti luonnetta ja taistelutahtoa ja seisomme yhdessä vaikeilla hetkillä, Tuomas Iisalo hehkutti Bundesliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm otti tärkeän 85-69 (36-38)-vierasvoiton Bayreuthista. Ulm taistelee tiukasti edelleen pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners sen sijaan hävisi Ludwigsburgille 54-79 (21-33). Skyliners on sarjassa 14.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Salin heitti tehokkaasti 14 pistettä, kun Teneriffa kiri Joventut Badalonan ohi 96-90 (33-42)-voittoon. Salin saalisti myös kaksi levypalloa. Teneriffa on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

LEB Orossa Murphyn Gipuzkoa jatkaa jaetulla kärkipaikalla, kun Gipuzkoa voitti Melillan 70-62 (39-22). Murphy oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 11 pisteen ja neljän levypallon tilastoilla.
Ottelutilastot

Vahvasti Susijengin paidassa Sveitsiä vastaan pelannut Maxhuni oli jälleen Gran Canarian parhaimmistoa 13 pisteen, yhden levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla, mutta Gran Canaria taipui LEB Platan ottelussa Algecirasille 71-94 (33-47). Gran Canaria on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa VEF Riika peittosi Tartto Ülikoolin selvin numeroin 107-57 (57-30). Madsen oli tehokkaana tilastoidessaan vain kymmenessä minuutissa 11 pistettä, viisi levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan. Riika on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän joukkue Aix-Maurienne hävisi kotikentällään Nantesille niukasti 68-73 (32-34). Seppälä kirjautti yhdeksän pistettä, neljä levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Aix-Mauriennen sijoitus on 15.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden joutuu lähtemään pitkältä takamatkalta Alpe Adria Cupin toiseen välieräotteluun, kun se hävisi vieraskentällä tshekkiläiselle Decinille 71-96 (23-57). Finaalijoukkue ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella.

– Onnittelut kotijoukkueelle, he pelasivat erinomaista koripalloa ja olivat paljon aggressiivisempia kuin me. Meillä oli kolme viikkoa ilman pelejä ja se näkyi, että oli vaikea tulla maajoukkuetauon ja yhden harjoituksen jälkeen peliin. Piste-ero on vähän liian iso, mutta katsotaan mitä voimme tehdä viikossa, Mirolybov pohti Alpe Adria Cupin sivuilla.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Gmunden sen sijaan otti ison voiton kaadettuaan kärkiottelussa Kapfenberg Bullsin 104-77 (55-45). Swans on sarjassa toisena.
Ottelutilastot