Korisliigan molemmat pirkanmaalaisjoukkueet matkustivat perjantaina vieraskentille. Pyrintö taipui pisteellä, mutta Nokia palasi kotiin huima voitto kainalossa.

BC Nokia otti vaikuttavan voiton KTP-Basketista Kotkassa. Ottelu ei jäänyt kiinni edes pienestä, sillä loppunumerot näyttivät 78–101. Iso marginaali kavensi joukkueiden välistä eroa sarjataulukossa, sillä KTP pitää neljättä sijaa ja Nokia kuudetta nyt vain kahden sarjapisteen erolla.

Nokian kapteeni Daniel Dolenc pelasi loistavan illan kerätessään 28 pistettä ja yhdeksän levypalloa. KTP:n amerikkalaissentteri Kevin Langford laittoi suomalaiskollegalleen kyllä kovan kovaa vastaan onnistuen itse 26 pisteessä ja kahdeksassa levypallossa, mutta tulostaulu näytti, kumman joukkueen peli kulki paremmin.

Pisteestä kiinni Kouvolassa

Korisliigan toisen pirkanmaalaisen joukkueen, Tampereen Pyrinnön, ilta ei päättynyt yhtä juhlallisesti. Pyrintö vieraili Kouvolassa, jossa isäntäjoukkue Kouvot vei ottelun lopulta 85–84.

Matkan varrella Pyrintö kävi jopa tukevassa johdossa, ja jännitys säilyi peliajan loppuun asti. Kouvojen ollessa pisteen verran niskan päällä ja pelikellon näyttäessä enää kuutta sekuntia Pyrinnön Antero Lehto riisti pallon Kouvojen Severi Kaukiaisen syötöstä ja Raymond Nixon pääsi yrittämään voitto-layuppia. Se jäi kuitenkin yritykseksi, ja Kouvot juhli voittoa.

Lopputuloksesta huolimatta Lehto pelasi erinomaisen illan ja saavutti 22 pistettä. Voittajien puolella parhaan saldon keräsi Avery Woodson, joka pääsi 25:een.