Suurin osa Euroopan korissarjoista keskeyttävät kautensa

© Kuva: Getty Images

Suomen koripalloliitto uutisoi perjantaina, että kaikki tämän kauden kotimaiset koripallosarjat loppuvat. Useissa Euroopan maissa koripallosarjat on päätetty keskeyttää toistaiseksi.

NBA ilmoitti keskeyttävän kautensa ja myös yliopistopuolella on kaikki pelit keskeytetty ja odotettu March Madness on peruttu.

Torstaina useat Euroopan koripalloliitot ilmoittivat myös keskeyttävänsä sarjatoiminnan toistaiseksi.

Italia teki päätöksen jo viime viikolla ja sarja on tauolla vähintään huhtikuun 4. päivään saakka.

FIBA päätti, että kaikki sen alaiset seurajoukkueturnaukset keskeytetään perjantaista lähtien. Tähän kuuluvat Mestarien liiga, FIBA Europe Cup sekä naisten Euroliiga sekä EuroCup.

Euroliiga on myös keskeyttänyt Euroliigan sekä EuroCupin pelit toistaiseksi.

Puolan liigassa pelaavan Carl Lindbomin pelit keskeytyvät kahdeksi viikoksi, jonka jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen. Vahvan suomalaisedustuksen omaava Saksan Bundesliiga on niin ikään keskeyttänyt kautensa toistaiseksi. Suomalaisittain myös Ranskan sarjat on keskeytetty, Espanjassa kaksi seuraavaa kierrosta on siirretty ja sen jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen. Viron ja Latvian yhteisliigassa pelit ovat myös tauolla kuten myös Itävallan liigassa.

Kaudet on keskeytetty myös muun muassa Hollannissa, Romaniassa, Tanskassa, Belgiassa, Tshekissä, Slovakiassa, Sveitsissä, Ruotsissa, Kroatiassa, Kreikassa, Sloveniassa, Irlannissa, Bulgariassa ja ABA-liigassa. Ukraina päätti kerrasta koko sarjan ja Dnipro kruunattiin maan mestariksi. Sama tehtiin Liettuassa, jossa Zalgiris voitti mestaruuden.

Sen sijaan VTB-liigassa, Turkissa ja Unkarissa pelataan edelleen, mutta pelit pelataan ilman yleisöä. Islannissa pelit jatkuvat vielä toistaiseksi normaalisti.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.