18-vuotias kohuperheen korislupaus osti itselleen oman seuran Australiasta

© Kuva: Getty Images

ESPN:n kertoo, että LeMelo Ball ja hänen managerinsa Jermaine Jackson ovat ostaneet australialaisjoukkue Illawarra Hawksin.

LaMelo on New Orleans Pelicansin riveissä pelaavan Lonzo Ballin pikkuveli ja hänen odotetaan olevan seuraavan NBA-draftin kärkinimiä. Ballin perheen yritystoimintaa pyörittää isä LaVar, joka on muun muassa perustanut Big Baller Brand -urheilumerkin. LaVar on erityisesti herättänyt julkisuutta räväköillä lausunnoilla sekä omasta että poikiensa urista.

LaMelo on kulkenut omalla koripallourallaan erilaista reittiä, sillä lukion jälkeen hän siirtyi Liettuaan pelaamaan ja viime kaudella hän pelasi nimenomaan Illawarra Hawksin paidassa. Hänet valittiin sarjan vuoden tulokkaaksi ja hänestä povataan tulevan NBA:n varaustilaisuuden top3-nimeä.

Australian liiga NBL ei ole kuitenkaan vahvistanut vielä kauppaa ja se on heidän mukaansa vielä keskeneräinen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.