Seagulls teki jatkosopimuksen – ”Hän oli korvaamaton pelaaja muutaman loukkaantumisen aikana”

Helsinki Seagulls on solminut yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen 22-vuotiaan Sakari Laakson kanssa. 194-senttinen Laakso on kuulunut Seagullsin nuoreen kotimaiseen runkoon jo usean kauden ajan.

Hyvinkään Pontevassa korisuransa ensiaskeleet ottanut energinen laitapelaaja liittyi Seagulls-miehistöön Korisliiga-kaudella 2017-2018. Otteluita Korisliigassa hänelle on kertynyt yhteensä 66, joissa tehoja on syntynyt: 110 pistettä, 66 levypalloa ja 31 koriin johtanutta syöttöä.

– Todella hienon edelliskauden jälkeen olen innoissani, että saan jatkaa tässä upeassa porukassa. Loistava yhteistyö valmennusjohdon kanssa on mahdollistanut opiskelun ja pelaamisen yhdistämisen, mistä olen hyvin kiitollinen. Vallitsevan tilanteen vuoksi lyhyeksi jäänyt kausi lisää nälkää tulevalle kaudelle, Laakso toteaa Seagullsin tiedotteessa.

Seagulls-historiansa aikana Laakson palkintokaappiin on kertynyt yksi SM-pronssimitali (2017-2018), sekä Suomen Cupin mestaruus keväältä 2020. Tämän lisäksi häneltä löytyy PuHun riveissä voitettu 19-vuotiaiden SM-pronssimitali vuodelta 2013.

– Sakke oli tärkeä osa pelaamistamme viime kaudella tuomalla aina 100% jokaiseen tapahtumaan, jossa oli läsnä. Vaikka isoimmat minuutit tulivatkin HNMKY:n paidassa, niin hän oli korvaamaton pelaaja muutaman loukkaantumisen aikana myös Korisliigassa. Jokainen valmentaja haluaa joukkueeseensa Saken kaltaisen työmyyrän, joka on älykäs, nöyrä ja erinomainen harjoittelija. Olen todella tyytyväinen, että hän päätti jatkaa Seagullsissa, Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso iloitsee.

Syntyneen jatkosopimuksen myötä Helsinki Seagullsin tulevan kauden kokoonpanon rakentaminen on jo hyvällä mallilla. Joukkueen kokoonpanoon kuuluvat: Timo Heinonen, Shawn Huff, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Sami Tahvanainen, Erik Waxlax ja Ricky Waxlax.

Lähde: Seagullsin tiedote
Kuva: Samira Lee