Dennis Rodman oli huomion keskipisteenä ”The Last Dance” –dokumentin edellisjaksoissa. Dokumentissa käytiin muun muassa läpi Rodmanin bilematkaa Las Vegasiin kesken kauden. Rodmanin silloinen vaimo, näyttelijänä ja mallina kunnostautunut, Carmen Electra on avannut pariskunnan muitakin salaisuuksia.

Electra kertoo LA Times –lehdessä kuinka Rodman yllätti kerran ja vei hänet Bullsin harjoituskeskukseen. Sen jälkeen homma meni kuumaksi.

– Yhtenä päivänä, kun Bullsilla oli vapaa päivä harjoituksista, Dennis sanoi hänellä olevan minulle yllätys. Hän laittoi siteen silmilleni ja lähdimme hänen moottoripyörällään. Kun hän vihdoin otti siteen pois, seisoimme keskellä Bullsin harjoitushallin kenttää. Se oli hullua, kuin kaksi lasta karkkikaupassa. Söimme mehujäitä jääkaapista ja harrastimme seksiä aika lailla joka paikassa – fysioterapiahuoneessa, punttisalilla. Luonnollisesti myös kentällä, Electra paljastaa.