Koripallon megatähti Dennis Rodmanin ja Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-Unin ystävyys on yksi merkillisimmistä mitä kuvitella saattaa, mutta ryppyjä rakkauteen ei ole ollut näkyvissä. Rodman muisteli nyt ensi vierailuaan suljetussa Pohjois-Koreassa.

Kim Jong-Unin rakkaus koripalloon oli tiedossa, mutta Rodman myönsi, ettei tiennyt Pohjois-Koreasta mitään sinne ensi kertaa matkatessaan.

– Luulin että menen kirjoittamaan nimikirjoituksia ja pelaamaan vähän koripalloa. Sanoin että lähden niin kauan kuin olen turvassa, mutta heti kun astuin lentokoneesta edessä oli punainen matto – se oli mahtavaa, Rodman kertoi radiohaastattelussa Mike Tysonin kanssa Marcan mukaan.

Sitten edessä olikin yllätys, sillä punaista mattoa ei oltukaan levitetty häntä varten.

– Siellä oli 22 000 pohjoiskorealaista seisomassa ja taputtamassa.

– Sitten joku sanoi: ”ei, se on häntä varten” ja osoitti Kim Jong-Unia. Kun kysyin kuka tämä kaveri on, he kertoivat että hän on heidän johtajansa.