Kobe Bryantin sekä kahdeksan muun helikopterionnettomuudessa kuolleen ruumiinavausten tulokset on julkaistu.

Ruumiinavausraportista ilmenee, ettei kenelläkään uhreista ollut merkkejä alkoholista tai huumeista. Raportista ilmenee myös, että kaikki uhrit kuolivat välittömästi törmäyksen yhteydessä.

Törmäys oli myös erittäin brutaali, sillä esimerkiksi Bryantin ruumis tunnistettiin sormenjäljistä, kun hänen ruumiinsa oli sinkoutunut helikopterista ulos. Lisäksi raportista käy ilmi uhreilla olleen useita rikkoutuneita luita sekä irronneita ruumiinosia.

Tutkimukset ovat osoittaneet myös, että helikopteri törmäsi mäkeen noin 300 kilometrin tuntivauhdissa. Törmäys aiheutti onnettomuuspaikalle amerikkalaisen jalkapallokentän kokoisen kraatterin ja helikopteri syttyi välittömästi tuleen.

Lopullisen onnettomuusraportin valmistumiseen mennee vielä kuukausia.