Koronaviruksen vuoksi kesken jääneellä kaudella 2019-20 A-poikien SM-sarjassa piste-, syöttö- ja tehotilastoa hallinnut, Korisliigassakin positiivista huomiota herättänyt Valtteri Mervola ja Kataja Basket ovat tehneet sopimuksen tulevasta kaudesta.

18-vuotias takamies sai Korisliigassa vastuuta 18 ottelussa keskimäärin 9 minuuttia, jolloin tilastonsa kirjattiin lukemiin 2,3 pistettä ja 0,9 koriin johtanutta syöttöä. Pääsarjan piste-ennätys, 10, syntyi kauden viimeiseksi jääneessä ottelussa Tampereella Pyrintöä vastaan 11. maaliskuuta.

Mervolan lisäksi Katajalla on pelaajasopimukset Aapeli Alasen, Samuli Vanttajan ja Jamar Wilsonin kanssa. Wilsonin Sopimusoptio kaudesta 2020-21 realisoituu mikäli Wilson ei siirry toiseen seuraan 20.6.2020 mennessä. Päävalmentajana toimii Petri Virtanen.

Kataja tiedottaa sopimuksesta kotisivuillaan.