Entinen Korisliiga-pelaaja syyttää valmentajan käyttäneen n-sanaa – ”Hän oli onnekas ettemme vetäneet häntä turpaan”

Korisliigassa kausina 2014-2016 Bisonsissa ja Hongassa pelannut Ike Udanoh syyttää entistä valmentajaansa Nenad Vucinicia rasismista ja väittää Vucinicin käyttäneen n-sanaa.

Korisliigan jälkeen Udanoh on luonut uraa Euroopassa pelaten muun muassa Italiassa, Ranskassa ja Kazakstanissa. Kaudella 2018-19 Udanoh pelasi italialaisen Avellinon riveissä serbialaisen Vucinicin alaisuudessa.

– Ensimmäinen pelini Avellinossa. Pelasimme Trentoa vastaan vieraissa ja olimme puoliajalla häviöllä. Menemme pukukoppiin ja valmentaja käy kuumana. Hän sanoi: ”En tiedä mitä minun pitäisi sanoa teille, että alkaisitte pelata. Teidän pitää pelata kuin n******t, Udanoh kertoo uraansa läpikäyvällä videolla.

– Kaikki olivat aivan shokissa siitä mitä hän sanoi, Udanoh jatkaa.

Udanohin mukaan Vucinic ymmärsi ylittäneensä rajan ja kutsui tummaihoiset pelaajat koolle seuraavana päivänä. Sovintoyritys ei kuitenkaan vakuuttanut pelaajia.

– Hän tiesi mokanneensa. Yksi pelaajistamme sanoi hänelle, että hän oli onnekas, ettemme vetäneet häntä turpaan siinä pukuhuoneessa, sillä hän meni reilusti yli rajojen.

Viikko siitä ja Vucinic sai potkut.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!