NBA-tähti paljasti pelanneensa kännissä – ”En edes tiedä miten pelasin sinä iltana”

© Kuva: Getty Images

NBA-legendoihin lukeutuva Charles Barkley on paljastanut pelanneensa yhden ottelun urallaan humassa.

Philadelphiassa tuolloin pelannut Barkley oli lähellä siirtoa Los Angeles Lakersiin, mutta siirto kariutui. Siirtoa pidettiin niin todennäköisenä, että Barkley ehti jo korkata pullot auki juhliakseen.

– Agenttini soitti minulle eräänä aamuna ja ilmoitti että: ”Sinä tulet siirtymään Lakersiin tänään”. Minä ja ystäväni aloimme juhlia ja juoda jo puolilta päivän. Hän soitti minulle myöhemmin sanoen ”hei, sinut kaupataan Lakersiin, he sinetöivät siirtoa ja palaan asiaan”. Olin ikionnellinen, hän soittaa minulle kolme tuntia myöhemmin. Kello oli noin 15.30 ja hän sanoi: ”Sixers vetäytyi kaupasta”. Ja minä olin aivan kännissä ja meillä oli peli sinä iltana, Barkley muistelee ESPN:n Zach Lowen podcastissa.

– Hauska homma on, etten edes tiedä miten pelasin sinä iltana. Luulen pelanneeni niin huonosti, kun olin niin vihainen, ettei Sixers vetänyt liipaisimesta ja sen jälkeen edessä olisi vain kärsimystä seuraavat 2-3 vuotta, Barkley jatkoi.

Myöhemmin kesällä Barkley kaupattiin, mutta seurana oli Phoenix Suns. Hän auttoi Phoenixin kerran finaaliin, mutta Suns hävisi Michael Jordanin johtamalle Chicago Bullsille.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!