Kataja vahvisti valmennusryhmäänsä kovalla nimellä

Kaksi edelliskautta Lahti Basketballin päävalmentajana toiminut Petri Velling vaikuttaa jatkossa joensuulaisessa Kataja Basketissa. Helsinki Seagullsissa kahdesti Korisliiga-pronssia pokannut ja I Divisioona A:n mestaruuden vuosi sitten voittanut Orimattilan Jymyn kasvatti liittyy Petri Virtasen vetämään valmennustiimiin kaksivuotisella sopimuksella.

38-vuotias Velling on toiminut aikuisten valmentajana Lahdessa (Namika Lahti, Lahti Basketball) ja Helsingissä (Seagulls). Lahdessa hän avusti joensuulaislähtöistä Ilkka Palviaista Korisliiga-kaudella 2013-14, siirtyi 2015 kolmeksi kaudeksi Mikko Larkaksen kakkosmieheksi Helsinkiin, josta palasi v. 2018 Lahteen nostamaan Lahti Basketballin ensi kertaa pääsarjatasolle.

Päättyneellä kaudella Vellingin Lahti Basketball voitti 36 liigaottelustaan 12 (33 %) ja joukkueen lopulliseksi sijoitukseksi tuli yhdeksäs. Katajalle Vellingin kuviot olivat haastavia, sillä joukkueiden väliset kohtaamiset pelattiin Lahden hyväksi 2-1.

Vellingin avopuoliso on joensuulaista koripalloilua pitkään seuranneille melko varmasti tuttu seuran oma kasvatti Juuli Piiroinen.

Kataja tiedottaa sopimuksesta kotisivuillaan.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!