NBA-tähti ajoi 15 tuntia johtaakseen mielenosoitusta

© Kuva: Getty Images

Useat NBA-pelaajat ovat ottaneet voimakkaasti kantaa USA:n levottomuuksiin ja mellakoihin. Boston Celticsin Jaylen Brown ajoi 15 kotipaikkakunnalleen Atlantaan johtamaan rauhanomaista mielenosoitusta.

USA:ssa mielenosoitukset ja mellakat ovat jatkuneet jo lähes viikon verran poliisin tapettua tummaihoisen George Floydin. Floydin kuolema tuli vain hieman sen jälkeen, kun niin ikään tummaihoinen lenkkeilijä Ahmaud Arbery oli surmattu Georgian osavaltiossa, jossa Atlantakin sijaitsee.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Brown sai mielenosoitukseen seuraa Milwaukee Bucksin Malcolm Brogdonista.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Entinen NBA-mestari Stephen Jackson oli Floydin ystävä ja hän on äänekkäästi vaatinut oikeutta kuolleelle ystävälleen. Hän piti Floydin kunniaksi tiedotustilaisuuden, johon hän sai seuraksi Minnesota Timberwolvesin Karl-Anthony Townsin.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!