Bulls-pomo haluaa saada Markkasen pelin raiteille ensi kaudella – ”Asetamme korkeat tavoitteet”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin tuore koripalloasioiden päällikkö Arturas Karnisovas haluaa saada Lauri Markkasesta parhaan irti ensi kaudella.

Markkasen kausi on ohi, kun Chicago Bulls jäi NBA-kauden päättävän lopputurnauksen ulkopuolelle. Markkaselle kausi oli kokonaisuudessaan pettymys, sillä hän pelasi tilastojen valossa tähän asti uransa heikoimman kautensa. Karnisovas on käynyt omien sanojensa mukaan useita keskusteluja Markkasen kanssa hänen roolistaan ja tulevaisuudestaan.

– Keskustelin hänen kanssaan viime vuodesta. Hän odottaa innokkaana pääsemistä hallille ja kehittymään. Hän oli pettynyt viime kauden kokonaistulokseen. Jokainen pelaaja haluaa voittaa. Hän haluaa voittaa myös. Meidän tehtävänämme on saada paras versio Laurista ensi kaudella. Olimme keskusteluissamme samaa mieltä tavoitteistamme ja siihen pyrimme, Karnisovas totesi Bullsin etälehdistötilaisuudessa.

Karnisovas ei aio tyytyä tämän kauden kaltaiseen tilanteeseen ensi kaudella.

– Asetamme korkeat tavoitteet. Kyse on kehittymisestä. Jokainen pelaaja, jonka kanssa juttelin, oli pettynyt menneen kauden tuloksiin. Aiomme pyrkiä parempaan. Sama pätee Lauriin. Meillä on paljon aikaa harjoituskaudella. Meidän täytyy tehdä hänelle suunnitelma yhdessä hänen kanssaan, Karnisovas kertoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.