New Mexico Junior Collegessa edelliskauden pelannut Selina Dockery, 22, siirtyy tulevaksi kaudeksi NCAA-tasolle osoitteenaan Austin Peay.

Dockery aloitti yliopistouransa Monmouthissa, josta hän pelasi 19 peliä tulokaskautenaan ennen siirtymistä New Mexico Junior Collegeen. Päättyneellä kaudella Dockery teki tilastoikseen keskimäärin 7,0 pistettä ja 3,2 levypalloa 28 ottelussa.

– Austin Peaylla on hyvä naisten koripallo-ohjelma. Koko valmennusryhmä ja joukkue on saanut minut tuntemaan oloni varmaksi seuraavan kahden kauden suhteen. Olen innoissani joukkueen pelityylistä ja en voi malttaa, että pääsen aloittamaan työt, Dockery kommentoi yliopiston tiedotteessa.

Austin Peay on esiintynyt NCAA:n lopputurnauksessa seitsemän kertaa, joista viimeisimpänä vuonna 2010.

Dockery on Wartti Basket -kasvatti, joka on pelannut Suomen nuorisomaajoukkueissa yhteensä 58 ottelua. Susiladies-paidan hän on pukenut ylleen kerran vuonna 2016.

Eetu Villa vaihtaa yliopistoa NAIA:ssa

Yhdysvaltojen pienten yliopistojen sarjassa NAIA:ssa kaksi viimeisintä kautta Carroll Collegea edustanut Eetu Villa, 20, vaihtaa yliopistokseen Rooseveltin.

Vuonna 2019 NAIA:n finaaleihin asti yltäneessä Carroll Collegessa Villa heitti päättyneellä kaudella keskimäärin 3,8 pistettä ja repi 1,4 levypalloa ottelua kohden.

Suomen nuorisomaajoukkueissa Villa on pelannut yhteensä 38 ottelua, joista viimeisimmät 20-vuotiaiden B-divisioonan EM-kisoissa 2019.