San Antonio Spursin takamies Lonnie Walker paljasti Instagramissa, että häntä on lapsena hyväksikäytetty seksuaalisesti.

Walker on tullut pelitaitojensa lisäksi tunnetuksi erilaisista hiustyyleistään ja hän avasi syitä hiustyyliensä takaa. Walker kertoi, että häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksi viidennellä luokalla ja alkoi sen jälkeen kasvattaa ja värjäämään hiuksiaan. Omien sanojensa mukaan hiukset olivat yksi asia jota hän voi kontrolloida elämässään. Instagram-videossaan Walker ajoi hiuksensa ja tietyllä tapaa pyrki jättämään menneisyyden taakseen.

– Minua ahdisteltiin seksuaalisesti, raiskattiin sekä hyväksikäytettiin, ja totuin siihen, kun siinä iässä ei vielä tiedä mikä on mitäkin. Olin sinisilmäinen, utelias lapsi enkä tiennyt millainen oikea maailma on, Walker kirjoittaa.

– Minulla oli ajatusmaailma, että hiukseni on jotain mitä voin itse kontrolloida. Hiukseni ovat jotain mitä voin itse tehdä ja luoda ja se on minun. Ja se antoi minulle itseluottamusta, Walker jatkaa.

Walker ei eritellyt hyväksikäyttäjiä tai avannut kokemuksiaan, mutta kertoo antaneensa tekijöille anteeksi.

– Olen löytänyt rauhan ja sisäisen onnellisuuden tämän matkan aikana Jumalan avulla. Olen antanut kaikille anteeksi, jopa niille jotka eivät sitä ansaitse. Miksi? Koska se on kuollutpaino. Aika ei odota ketään, joten miksi tuhlaisin aikaani siihen. Hiustenleikkuuni oli paljon enemmän kuin vain leikkaus. Hiukseni olivat minun naamioni piilottamaan ne epävarmuuteni joista ajattelin, ettei maailma ole niille valmis. Mutta nyt parempi kuin ei koskaan. Vanha pois. Uusi sisään. Olen kuorinut ihoni henkisesti, emotionaalisesti, fyysisesti ja spirituaalisesti, Walker kertoi viestissään.

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.