Tuomas ja Joonas Iisalo jatkavat Saksan Bundesliigassa loistokauden pelanneen Crailsheim Merlinsin valmentajina myös ensi kaudella. Veljesten sopimus kattaa ensi kauden.

Tuomas Iisalo nimettiin Merlinsin päävalmentajaksi maaliskuussa 2016 ja pikkuveli Joonas liittyi hänen rinnalleen viime kesänä. Mennyt kausi Bundesliigassa oli seuran historian paras, vaikka runkosarja keskeytyi ennen sarjan loppua. Sarjan keskeytyshetkellä Merlins oli sarjassa sensaatiomaisesti kolmantena.

– Tämä on meille tärkeä askel ensi kautta ajatellen ja antaa meille tarvittavaa jatkuvuutta. Haluamme jatkaa vahvaa yhteistyötämme. Teimme kovasti töitä taustalla mahdollistaaksemme tämän, seuran toimitusjohtaja Martin Romig kertoi seuran sivuilla.

Tuomas Iisalon mukaan jatkosopimuksen teko oli luontainen päätös, sillä joukkue on mennyt vuosi vuodelta eteenpäin.

– Loppujen lopuksi tämä oli helppo päätös. Suurin syy oli se, että olemme pystyneet parantamaan ja kehittymään joka vuosi. Jokainen, valmentajista pelaajiin, on ottanut askeleita eteenpäin, Iisalo toteaa seuran sivuilla.

– Meillä oli uskomaton kokemus tällä kaudella ja nyt haluamme rakentaa sen päälle. Joukkueen identiteetti on muovautunut vuosien varrella. Joka vuosi on tullut hieman selkeämmäksi se, mihin suuntaan meidän täytyy mennä.

– Minulle oli erittäin tärkeä, että jatkan työskentelyä Joonaksen kanssa. Hän on erittäin hyvä siinä mitä hän tekee. Meidän prosessimme on parantunut tasaisesti kauden edetessä. On erittäin mielenkiintoista aloittaa uusi kausi tämän kokemuksen pohjalta ja käyttää sitä kehittyäksemme edelleen, Iisalo jatkaa.