EuroCupiin ensi kaudella osallistuvat joukkueet on julkistettu.

EuroCup käynnistyy syyskuun 30. päivä ja alkulohkot saadaan päätökseen 16.12. Alkulohkon jälkeen 16 parasta etenee jatkolohkoihin, jotka pelataan 30.12.-3.2. Puolivälierät pelataan 2.3. ja 10.3., välierät pelataan 16.3. ja 24.3. sekä finaalien päivämäärät ovat 6.4. ja 14.4.

EuroCupiin osallistuvat joukkueet:
AS Monaco, Bahcesehir College Istanbul, Buducnost VOLI Podgorica, Cedevita Olimpija Ljubljana, Fraport Skyliners Frankfurt, Frutti Extra Bursaspor, Germani Brescia Leonessa, Herbalife Gran Canaria, JL Bourg, Joventut Badalona, Lietkabelis Panevezys, Lokomotiv Kuban Krasnodar, Maccabi Rishon LeZion, Metropolitans 92 Levallois, MoraBanc Andorra, Nanterre 92, Partizan NIS Belgrade, Promitheas Patras, ratiopharm Ulm, Telenet Giants Antwerpen, Umana Reyer Venetsia, Unicaja Malaga, UNICS Kazan ja Virtus Segafredo Bologna.

Lohkojen arvonta suoritetaan 10.7.