Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm selvitti Saksan Bundesliigan lopputurnauksen lohkovaiheen tappioitta ja voitti A-lohkon.

Ulm murskasi alkulohkon viimeisessä ottelussaan Göttingenin 89-66 (39-33) ja juhli A-lohkon ykköspaikkaa. Ulmin tuleva pudotuspelivastustaja ratkeaa maanantaina.
Ottelutilastot

Petteri Koposen Bayern München sen sijaan taipui Oldenburgille 81-89 (44-42). Koponen heitti kuusi pistettä ja antoi yhden syötön. Bayern München sijoittui A-lohkossa kolmanneksi ja sen tuleva pudotuspelivastustaja ratkeaa maanantaina.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners hävisi alkulohkon viimeisessä ottelussaan Bambergille 83-99 (58-36). Skyliners joutuu jännittämään B-lohkon maanantain otteluiden tuloksia ennen kuin sen paikka jatkossa on varma. Skyliners voitti alkulohkon otteluistaan yhden.
Ottelutilastot