NBA on julkaissut Orlandossa pelattavan loppukauden otteluohjelman. Pelit pyörähtävät käyntiin 30.7.

NBA:n loppukauteen osallistuu 22 joukkuetta, jotka pelaavat kahdeksan sijoitusottelua. Konferensseissa joukkueiden sijoitukset määräytyvät sekä runkosarjan että sijoitusotteluiden voittoprosenttien mukaan. Konferenssien seitsemän parasta joukkuetta etenevät suoraan pudotuspeleihin. Mikäli kahdeksas joukkue on vähintään neljä voittoa yhdeksättä edellä, etenee myös se joukkue suoraan pudotuspeleihin. Mikäli kahdeksas ja yhdeksäs joukkue ovat lähempänä toisiaan, pelataan play-in -turnaus. Play in -turnauksessa kahdeksanneksi sijoittuneelle joukkueelle riittää yksi voitto yhdeksännestä edetäkseen pudotuspelihin ja yhdeksänneksi sijoittuneen joukkueen pitää voittaa kaksi peliä.

Pudotuspelit pelataan 16 joukkueen voimin ja paras seitsemästä -järjestelmällä.

Loppukauden ensimmäiset pelit pelataan 30.7. ja avauspäivänä pelataan kaksi ottelua. Utah kohtaa New Orleansin ja toisessa pelissä ovat vastakkain Los Angelesin joukkueet Clippers ja Lakers.

Chris Haynes

@ChrisBHaynes
The NBA restart full schedule:

Jos et näe tviittiä, voit katsoa sen täältä.